bussexperten spånga

Vi är vad vi heter

bussexperten spånga

 Vi gillar verkligen tunga fordon och teknik! 

Bussexperten i Spånga är specialiserade på bussar, men vi hjälper våra kunder med allt från intensivvårdsambulanser, sug- & spolbilar till turnébussar och vanliga lastbilar. Som auktoriserade hos Daimler Buses har vi tillgång till exklusiva verkstadshandböcker, dokumentation och diagnosutrustning för Setra och Mercedes-Benz tunga fordon: bussar, lastbilar och vans som Sprinter och Vito.

Vi bemöter våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att kunderna upplever oss som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Våra medarbetare – eller experter som vi kallar dem – har lång erfarenhet inom branschen, hög kompetens och bakgrund i allt från spolbilsbyggning till lärare inom fordon.

Experthjälp – bara ett klick bort.

Välkommen till oss!

Fordonstekniker Spånga

utrustning för tunga fordon

Vi installerar, servar och reparerar extrautrustning, tillbehör och system som finns på din buss. Dokumentering och hjälp till planering av underhållet så att det blir kostnadseffektivt för dig. 

 

 • AC-system – certifikat Incert 
 • Alkolås
 • Brandsläckningssystem
 • Fordonsövervakningssystem
 • Färdskrivare – Swedac SS-EN ISO/IEC 17020:2012 nr: 10220
 • Tillsatsvärmare

Bussexpertens jour

Med våra rullande verkstäder erbjuder vi bussägare och operatörer service och reparationer dygnet runt, årets alla dagar.

Ring 020-10 00 52

With our rolling workshops, we offer bus owners and operators service and repairs around the clock, every day of the year.

Call  +46 8 361 777

Bussexperten Spånga

omniplus

Som Sveriges största och mest kompetenta servicepartner för Daimler Buses erbjuder vi förstklassig service för din Mercedes-Benz och Setra.

Varumärkena Mercedes-Benz och Setra står för en mycket hög tillverkarkompetens. Tillsammans med varumärket OMNIplus erbjuds kunderna högsta kvalité inom servicetjänster, professionell reservdelsförsäljning och teknisk support.

OMNIPlus erbjuder dig som bussägare omfattande servicetjänster med individuella lösningar. Oavsett om du är hemma eller ute och reser finns vi alltid till hands. Det är ett löfte som vi kan infria tack vare ett komplett servicenät i hela Europa och där Bussexperten Spånga finns för dig i Storstockholm dygnet runt årets alla dagar.

 • Service, reparation och garantiåtgärder på Mercedes-Benz och Setra
 • Avancerad felsökning av komplexa fel på elektronik och drivlina
 • 24H Jour
 • Serviceavtal med garanterad månadskostnad baserad på kilometer
 • Teknisk support av våra välutbildade och erfarna tekniker
 • Originalreservdelar för snabb leverans från eget lager

när det krävs experter

SPÅNGA
AVESTAGATAN 61A
163 53 SPÅNGA
inbox@bussexperten.se

020-10 00 52

Driftchef 
Robin Sonfors
robin.sonfors@bussexperten.se

Driftplanerare Patrik Hellblom
patrik.hellblom@bussexperten.se

Reservdelsansvarig
Niklas Bexelius

niklas.bexelius@bussexperten.se

Ekonomi
ekonomi@expertengroup.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Integritetspolicy HÄR