välkommen till bussexperten

Verkstäder som håller
dig rullande

bussexperten

Verkstadstjänster i Spånga, Uppsala och Enköping för buss-, transport- och lastbilsägare. Vi erbjuder underhåll, service och reparationer på allt från motor till drivlina, bromsar och chassi oavsett märke och modell. Installation och service av tillbehör och system. Hos oss hittar du även reservdelar och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. Fält- och jourservice direkt hos dig där du är om det passar bäst.

Vi bemöter våra kunder med en positiv attityd och vårt mål är att uppfattas som tillmötesgående, flexibla och professionella.

Experthjälp – bara ett klick bort.

Välkommen till oss!

Bussexpertens jour

Med våra rullande verkstäder erbjuder vi bussägare och operatörer service och reparationer dygnet runt, årets alla dagar.

Ring 020-10 00 52

With our rolling workshops, we offer bus owners and operators service and repairs around the clock, every day of the year.

Call  +46 8 361 777

Bussexperten Spånga
Bussexperten ackrediteringar & expertis

Ackrediteringar & Service

Bussexperten är ackrediterade för kontoll och service av:

 • Färdskrivare
 • Släcksystem
 • AC


Vi utför också:

 • axelinställningar
 • försäkringsjobb

Auktoriserade för daimler buses

Som auktoriserad servicepartner för Daimler Buses Sverige erbjuder vi förstklassig service för din Mercedes-Benz och Setra. De står för högkvalitativa och innovativa produkter liksom hållbara lösningar inom passagerartransport.

Vår auktorisation innebär ett nära samarbete med Daimler Buses. Utbildning, tillgång till diagnosverktyg, handböcker och reservdelar  ger stora fördelar för dig med en Setra eller Mercedes-buss om du väljer oss som din verkstadspartner. 

daimler buses omniplus

Varumärkena Mercedes-Benz och Setra står för en mycket hög tillverkarkompetens. Tillsammans med varumärket OMNIplus erbjuds kunderna högsta kvalité inom busspecifika servicetjänster, professionell reservdelsförsäljning och teknisksupport.

OMNIPlus erbjuder dig omfattande servicetjänster med individuella lösningar. Oavsett om du är hemma eller ute och reser finns vi alltid till hands. Detta är ett löfte som vi kan infria tack vare ett komplett servicenät i hela Europa och där Bussexperten finns för dig i Storstockholm dygnet runt årets alla dagar.

 • Service, reparation och garantiåtgärder på Mercedes-Benz och Setra
 • Avancerad felsökning av komplexa fel på elektronik och drivlina
 • 24H Jour
 • Serviceavtal med garanterad månadskostnad baserad på kilometer
 • Teknisk support av våra välutbildade och erfarna tekniker
 • Originalreservdelar för snabb leverans från eget lager

när det krävs experter

020-10 00 52

SPÅNGA
AVESTAGATAN 61A
163 53 SPÅNGA

UPPSALA
SÖDRA DEPÅGATAN 1
754 54 UPPSALA

ENKÖPING
ANNELUNDSGATAN 7
749 40 ENKÖPING

 

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats. Integritetspolicy HÄR