PLASTREPARATÖR

Servicexperten Skadecenter Enköping

Är du skadereparatör och en stjärna på glasfiber – och plastreparationer? Kan du maskera, slipa och grunda? Är du kanske till och med certifierad? Vi letar efter dig! 

Välkommen att söka jobbet som skadetekniker i vår anläggning i Enköping. Här finns professionell riktbänk för hytt och chassi, massor med plats för reparation och grundarbete, lackbox på 24 gånger 4 meter med branschens bästa ventilationssystem, ett gäng glada kollegor som hoppas att du börjar snart och en hel massa andra saker som gör ditt jobbliv bra.

“Det är ett kreativt jobb att vara skadetekniker på Servicexperten Skadecenter i Enköping. Jag får arbeta baserat på min erfarenhet, men variationen är stor. Tänka nytt och tänka om är en del av vardagen. Tänkte att tjänsten skulle vara kul, men att jobba här är ännu roligare än jag trodde!” säger skadereparatören Sonny som började hos oss efter sommare

Servicexperten Skadecenter Enköping

Som skadetekniker hos oss...

…kommer ditt huvudfokus vara att utföra reparationer på mestadels bussar, last- och transportbilar. Du får göra alla typer av uppgifter inom skadereparation hos oss om du vill – plast, plåt och lack är en enhet och vi ser gärna att du utvecklar dina kunskaper på jobbet.

Vi erbjuder våra medarbetare…

…härliga kollegor och goda utvecklingsmöjligheter för personer med driv och engagemang. Vi tycker att det viktigt med hälsa och erbjuder friskvårdsbidrag. Hos oss får du pensions- och försäkringslösningar genom Afa och Fora Försäkring. Experten Group kompetensutvecklar sina medarbetare löpande, bjuder in alla medarbetare till konferenser och temaresor i syfte att bygga och stärka relationer för att bli ännu vassare experter. 

Vi letar efter dig som har:

 • erfarenhet av skadereparation i plast och glasfiber
 • B -körkort
 • god datorvana
 • nyfikenhet att lära nytt
 • flytande svenska i tal och skrift
 • mod att fråga när du kör fast

Och vi blir extra intresserade om du dessutom:

 • är driven och engagerad
  är certifierad i plastreparationer
 • har körkort C och D
 • har utbildning inom fordonsreparationer
 • har mod att ta ansvar för eventuella misstag och att fråga när du kör fast

Är du rätt person?

Vi genomför intervjuer löpande så vänta inte med att höra av dig!

Experten Group sätter sina värderingar i centrum - varje dag året runt

BETYDELSEFULLA
Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Därför jobbar vi ständigt för att skapa positiva och innovativa former för hållbar utveckling – av både människor och affärer.

KOMPETENTA
Utveckling och ständigt lärande är en naturlig del av vårt dna. En öppen dialog med konstruktiv feedback i en vänlig ton ser vi som en självklarhet, både inom företaget och tillsammans med våra kunder.

ÄLSKADE
Vår ambition är att skapa flera arbetstillfällen för branschens nöjdaste medarbetare och erbjuda fler tjänster på fler platser i Sverige. Vi vill att det alltid ska finnas en Expert nära varje kund.